Instagram Youtube
Start / Projekt / Vi i Villa
Vi i Villa

Den omtalade romanen Vi i villa från 2008 blir till dramaserie. Det nya discovery+ originalet regisseras av Henrik Schyffert och produceras av FLX (Störst av Allt, Den osannolika mördaren, Kärlek & Anarki) med premiär på discovery+ 2022. I huvudrollerna hittar vi rosade skådespelare som Mattias Nordkvist, Sanna Sundqvist, Johan Widerberg och Helena Af Sandeberg.

I discovery+ nya dramakomedi Vi i villa, baserad på boken med samma namn från 2008 av Hans Koppel, möter vi en man på gränsen till sammanbrott.

 Anders 43, lever med fru, dotter och hund i en förortsvillaidyll. Han har ett bra jobb, ett invant umgänge, allt borde vara bra. Men Anders lämnade sina drömmar för länge sedan och känner sig instängd i det välpolerade förortslivet. Parmiddagarna, renoveringstjatet, semestertjatet och medelklassens förljugenhet står honom upp i halsen. Vuxencharaden kunde mycket väl ha fortsatt men när han en dag ser sin dotter i utanförskap känner han att han fått nog. Desperat i sin längtan efter förändring börjar han trakassera sina grannar. 

Se Vi i Villa här.

 

 

Recensioner